zaterdag 7 december 2013

LAATSTE WEEK

Afgelopen week is Sinterklaas op Licht in Duuster langs geweest (het gebouw waar de studenten slapen). We hebben samen met Sinterklaas en zijn twee Pieten een gezellige avond gehad, waarop we veel hebben gelachen om de verschillende stukjes die er werden gedaan! Wij mochten zelfs nog even bij Sinterklaas op schoot zitten :).

 
Verder hebben we deze week teambuilding gehad, we waren drie dagen buiten en hebben heel veel teambuildingsspellen gedaan om elkaar als team beter te leren kennen. Het was erg leuk om te zien hoe ons team elkaar bemoedigde en hoe het communiceren met elkaar gedurende de drie dagen steeds beter ging. Wij zien er erg naar uit om aankomende dinsdag met met onze groep van zes studenten naar IndonesiĆ« te vertrekken!


 
Deze week waren er ook nog een paar noden.. We kwamen als school nog 2500 euro tekort voor de outreaches en het team dat naar Rusland gaat zat nog te wachten op een uitnodigingsbrief voor de aanvraag van hun visa. We hebben hiervoor samen gebeden op donderdag en 's middags kwam de uitnodigingsbrief binnen! Ook is er voor de financiƫn gebeden en is er een autowasactie geweest op donderdagmiddag. Op vrijdagochtend bleek al het benodigde geld binnen te zijn. Zo gaaf om te zien dat God gebeden verhoort en voorziet en we nu allemaal op outreach kunnen gaan!

Bekijk de nieuwe gebedspunten op deze site! En kijk bij contact als je ons een kaartje wilt sturen gedurende de outreach :)! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten