zaterdag 22 september 2012

EERSTE DAGEN

Onze eerste dagen zitten erop! Afgelopen week hebben we onze spullen in Groningen ingepakt en zijn we met een kar vol naar Daarle vertrokken. Vervolgens zijn we de dag erna met een auto vol richting Heidebeek gegaan.. Een auto met heel veel spullen (althans dat dachten wij).. Want bij aankomt bleken er mensen te zijn met nog veel meer spullen!
We hebben ons eerst geregistreerd op Heidebeek, dit is de locatie waar wij straks lessen gaan volgen. Na de registratie zijn we richting Licht in't Duuster (voormalig bejaardentehuis) vertrokken, hier slapen wij. Wij bleken één van de grootste kamers hier te hebben :)! Wij hebben namelijk een slaap- en een woongedeelte met z'n tweeën. De meeste anderen slapen met drie of meer personen op een kamer die net zo groot is als ons woongedeelte.. Dus dat is wel relaxt! Hieronder een paar foto's van onze kamer:



De eerste dagen hebben vooral in het teken gestaan van kennismaking. We hebben kennismakingspelletjes gedaan en we hebben heel veel informatie over het programma van de komende maanden gekregen. Verder hebben we geluisterd naar de eerste paar getuigenissen (de rest komt de komende dagen). Heel bijzonder om van iedereen te horen hoe hij/zij in het leven staat en hoe hierin het geloof een rol heeft gespeeld. Dit brengt ook direct een stukje openheid in de groep!
Vandaag gaan we een spel doen om de omgeving te leren kennen. Morgen naar de kerk en 's avonds een bbq! Maandag beginnen onze lessen en ook onze werktaak. Jelle zal in de keuken gaan afwassen drie middagen per week en Jody is van de housekeeping, zij zal o.a. bij een ouder zendelingsechtpaar helpen in de huishouding.
Het eten is hier trouwens ook heel goed! We krijgen elke dag warm eten op Heidebeek, dit wordt voor ons gekookt!
Als jullie het leuk vinden kunnen jullie ons een kaartje sturen op het volgende adres:
YWAM Heidebeek
T.a.v. Jelle en Jody
Mussenkampseweg 32
8181 PK HEERDE
Bedankt voor alle leuke/lieve berichtjes die wij van jullie mochten krijgen!

6 opmerkingen:

  1. Hoi Jelle en Jody!

    Fijn dat de kennismaking goed is bevallen. Zie dat jullie woonruimte al helemaal naar jullie style in roze is ingericht!

    Veel succes!

    Groetjes, Sytske

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Jodo & Jelly!

    Leuk om de foto's te zien van jullie kamer, ziet er mooi uit en ik het viel mij inderdaad ook op dat jullie genoeg roze attributen mee hebben genomen ;) Veel plezier nog vandaag en morgen, geniet van jullie weekend en succes vanaf maandag :)

    Liefs Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi beide!

    Leuk huisje!! En inderdaad erg ruim en roze!
    Ons eerste kaartje hebben we gestuurd naar het bejaardentehuis en niet naar onderstaand adres.....
    Hopen dat het aankomt!

    Gelukkig geen ontbijttaak!

    Liefs Chris en Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hahahaha, genoten van jullie bericht!
    Mooie foto's, heb ik er gelijk een beeld bij!
    Al lekker getuned naar jullie eigen stekje idd, heel goed! Ik ben benieuwd hoe jullie taken gaan bevallen en de rest! Goede eerste indruk dus! Erg gaaf! Groeten uit Zuid Afrika! (ik zit met mijn muts op.. errrrg koud!) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hee J en J, klinkt goed allemaal! Mooie tijd gewenst. Jelle, succes met afwassen, gelukkig heb je met kring goed kunnen oefenen ;) groetjes! Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dag lieve kids.

    Leuk zoals jullie er al echt een eigen kamer van hebben gemaakt.
    We hopen dat jullie je heel snel thuis voelen. De toegewezen taken zijn jullie op het lijf geschreven :)

    Veel liefs PAMA

    BeantwoordenVerwijderen